Зам. председателят на ОбС и шеф на НОИ Благоевград се гушка с певицата на Слави

2

0

Шефът на Териториалното поделение „Социално осигуряване“ на Националния осигурителен институт (ТП на НОИ) Илиян Георгиев се срещна с певицата от „Шоуто на Слави“ Лилия Стефанова от Благоевград.

„С любимата ми певица. Обичам те Лили!“, написа той на страницата си във фейсбук и качи снимка от срещата. Двамата се познават от дълги години и са добри приятели. Завчера общинският съветник имаше възможност да побъбри с известната певица, която е бивша възпитаничка на НХГ “Св.Св.Кирил и Методий“ в Благоевград.

Илиян Георгиев е един от най-дейните общински съветници от ГЕРБ в местния парламент в Благоевград. Той е възпитаник на бившия Икономически техникум в Благоевград и има магистърска степен по финанси от Великотърновски университет. Има 17 г. стаж в големи компании като регионален мениджър и търговски директор.

На местните избори преди години Георгиев беше доста назад в листата, но преференциалният вот го издърпа от 19-ото място, отредено му от съпартийците, и го вкара в местния Общински съвет, където в момента кара първи съветнически мандат.

Материалът Зам. председателят на ОбС и шеф на НОИ Благоевград се гушка с певицата на Слави е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини

Мъж от Благоевград разпространява порно с деца

Веси

Последни данни: Няма нови регистрирани случаи на африканска чума по свинете в Област Благоевград!

az

Министерски съвет реши: Дава се имот на гимназия в Пиринско на община Белица

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.