Заря освети небето над Полето

До много късно продължи голямото празнуване в Полето. На 11-ти май е празникът на Полето. А тази година датите в календара са подредени по най-удобния начин за празник. Събота вечер. Съвсем удобно в неделя да поспим, да споделим емоцията от празничната вечер и да сме готови с нови сили и заредени да влезем в новата седмица.

Емоционален празник, с много музика, с верни приятели се случи и тази година празника в Полето. Кметът на селото Иван Манчев поздрави всики и гостоприе скъпи гости, сред които всичките си колеги, кметове на селата в симитлийска община, начело с общинския Апостол Апостолов. Много настроение създадоха децата на община Симитли с едночасов сперакъл, режисиран от художествените ръководители на Ансамбъл Веселие.

Ритъмът за вечерните часове на празника доверихме на Никола Тодоров, Радостина Паньова и Ашли.
Празнична заря освети небето над Полето към полунощ. А цяла вечер кръстът над Полето хвърляше светлина към празнуващия площад.

Свързани новини

На ГКПП-Кулата задържаха голямо количество контрабандни цигари и марихуана

az

Журналистка от местна медия се нареди в челната тройка сред младите учени, участвали в Националните четения за студенти и докторанти

az

ЮЗУ преподавателка търси Пепеляшка, която е забравила…

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.