За улеснение на гражданите! В Окръжния съд в Благоевград заработиха електронни информационни табла

За улеснение на гражданите и обратна връзка с тях, в Окръжния съд в Благоевград заработиха електронни информационни табла и система за оценяване работата на съдебната администрация. Таблата са общо четири на брой. Основното от тях е на първия етаж и дава информация за всички видове дела, които се разглеждат в Окръжния съд. Посочени са съответните зали, в които са заседанията, часът на провеждането и съдийския състав. Останалите три информационни табла са монтирани на третия етаж, пред заседателните зали и те дават информация за делото, което в момента се разглежда.
А за обратна връзка с гражданите, на първия етаж в служба „Регистратура“, всеки може да даде своята оценка за работата на съдебната администрация, като отговори на два блиц въпроса. Кратката анкета е качена на таблет и отнемат по-малко от минута. Въпросите ще бъдат обновявани периодично, а резултатите от анкетите публично оповестявани, като основната цел е вслушване в мнението на анкетираните и съответно подобряване работата на съдебната администрация по отношение на гражданите.

Свързани новини

Усложнена пътна обстановка в Югозапада! Мокри и хлъзгави пътища, опасност от падащи камъни в Дефилето и Предела…

Blagoevgrad

Тежка катастрофа в Югозапада, има пострадали

az

След изграждане на детска площадка в кв.“Грамада“ работници оставиха боклуци на килограм!

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.