Звездите от БГ Радио 2019 с два големи концерта  в Благоевград

Емоционалните реакции, коментари и страсти след връчването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2019 на грандиозната церемония в зала Колодрум в Пловдив още не са отшумели, а БГ Радио вече готви две нови забележителни музикални събития!
Единственият град носител на статуетката за БГ Град посланик на българската музика, Благоевград посреща Звездите от Годишни Музикални Награди на БГ Радио в парк Македония за два концерта на 14 и 15 юни.
Участие в празничния концерт на 14 юни /петък/ ще вземат БГ Вдъхновителите на 2019 Братя Аргирови, Графа, Deep Zone Project, Jeremy?, Милена и нейната група, RAFFI, Свилен Ноев, Сигнал. На 15 юни в събота на голямата сцена в парк Македония излизат БГ Дебют за 2019 4Magic, DARA, Деница Караславова, Дивна, Искрен Тончев (Искрата), Михаела Филева, Pavell&Venci Venc’, Поли Генова и Стефан Илчев. Своеобразни домакини на концертите ще бъдат Рафи, Поли Генова и любимият глас от БГ Радио Наско Стоянов. Концертите са с вход свободен и начален час 20:00.
Същият уикенд CITY TV става ефирен домакин на церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019. В събота на 15 юни от 20:00 и в неделя, 16 юни, от 12:00, най-обичаната музикална телевизия в България ще излъчи пълен запис на бляскавата церемония от европейската столица на културата за 2019 – Пловдив.
Вижте отново големите победители, отнесли златните статуетки вкъщи, премиерите на десетте нови песни със заявка за хитове на лято 2019 и най-интересните „зад кадър“ моменти само по CITY TV.
Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019 се реализираха с подкрепата на VIVACOM, Дженерали Застраховане АД и Nescafѐ Dolce Gusto.

Свързани новини

Двойно са се увеличили туристите това лято в красивия Пирин

Пепи

Внимание! Пламъци и дим покрай Е 79, пожар бушува…
/Снимки и видео/

Пепи

Отпуснаха 1,4 млн. лв за асфалтиране на пътя до Хераклея Синтика

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.