Зрелостници сюрпризираха с торта за ЧРД на любимата Езикова гимназия в Благоевград

Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ в Благоевград отбеляза тържествено 35-годишнината от създаването си. След приказния концерт, организиран от екип от учители и ученици, начело с преподавателя по български език и литература госпожа Ирина Реджова, празникът продължи с официална вечеря. Там ръководството и учителите получиха прекрасна изненада. Зрелостниците от випуск 2019 подариха торта за „рождения ден“ на любимата им гимназия. Подаръкът беше поднесен с разтрогващи думи на признателност, които очароваха учителския колектив.

Екипът на Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ изказва своите сърдечни благодарности на зрелостниците за оригиналния подарък и им пожела здраве и бъдещи успехи.

Свързани новини

Акция на полицията, жандармерия и гранични започва в…

Blagoevgrad

Огнена нощ! Горя жилище в квартал „Еленово“

Рени

Съдът разпореди: Ще бъде направена съдебно-техническа експертиза на бюлетини от избора за кмет на кметство село Копривлен, община Хаджидимово1

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.