Известната певица и възпитаничка на АУБ Биляниш се бори с болимия

Известната изпълнителка и възпитаничка на Американския университет в Благоевград Биляна Лазарова, призна, че се бори с тежката болест Болимия.

Младата певица многократно беше обиждана от хейтъри, че не е такава каквато я виждаме на снимките й в Инстаграм. Там Биляниш изглежда слаба,стройна и секси, но на живо реалността е друга. Очевидци са виждали Лазарова на живо и качват папарашки снимки, на който изглежда доста наедряла, с коремче и дебели бедра, но тя не издържа на критиката и реши да признае какво се случва с нея.

В няколко истории в личния си инстаграм Биляниш призна, защо се е стигнало до такива промени в теглото й, а именно както казахме по-горе, заради Болимия.

Но призна, че не я интересува какво мислят за нея, защото почти е възвърнала предишните си килограми.Също така е благодарна на семейството й, че я подкрепя в трудния за нея момент.

Свързани новини

Помните ли розовия булевард в Черниче!? Пак ще е такъв!

az

Заедно можем! Благоевградчани събраха част от средствата за лечението на Боби Ингилизов

az

Мистерия в Благоевград! Два от черните лебеди в Бачиново изчезнаха…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.