Известна врачка предрече: Камбитов губи, ако се кандидатира за трети мандат!

Тръгна слух в Благоевград … Градската мълва гласи, че Атанас Камбитов започнал да ходи по врачки, тъй като много искал да знае дали ще бъде пак кмет . Според близки до него,той  бил на няколко  гадателки   и всичките го съветвали да не се кандидатира , тъй като нямал  никакъв шанс за победа на предстоящите избори. Освен по врачки, усилено благоевградчани коментират, че не по- рядко посещавал и ходжи, от тях пък искал да му направят амулет за успех и късмет.

Последният  път една от гадателките му казала,  че ако се кандидатира за трети мандат ще претърпи огромна загуба: „ Хората в Благоевград не те искат, вече не те харесват , заради неизпълнените ти обещания“,отсякла тя.

Камбитов от своя страна  взел да и обяснява с много увереност,  че цял Благоевград го желае отново да е кмет, как бил свършил много за града , назначил много хора на работа. …. Имало нов площад, имало велоалеи  и какво ли  не още за хората. „ Какво искат още“ били думите на Камбитов към известната гадателка.Тя пък му отговорила,че това е така защото само знаел да обещава и нищо да не изпълнява.

В ХХI век  колкото и смешно и налудничаво да звучи това се случва, все още  хората  вярват и ходят по врачки, баячки и ходжи. А защо отиват е друг въпрос, но в случая най-вероятно е  от слабост или… глупост.

 Е, явно Камбитов е безсилен пред предстоящите избори, усеща си края и търси спасение в съветите на врачки и гледачки.

Свързани новини

Алекс Петканова: Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока

az

Кой откри учебната година в 8 СОУ „Арсени Костенцев“ в Благоевград?

Веси

Мургав мъж тараши дома на бивша учителка на ул. “Трети март” в Благоевград

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.