Инцидент по време на Франкофоли в Благоевград! 48-годишна жена със счупена ръка след като младеж я блъсна на земята

18- годишен благоевградчанин е задържан след като блъсна жена по време на втората вечер на “Francofolies“ в Благоевград.
Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е задържан К.Х. от Благоевград. Около 23:00 часа завчера в парк „ Македония“ , находящ се в района на ул.“Ал. Стамболийски“ той е блъснал с ръка 48-годишната жена Лили Грънчарова от Благоевград, която падайки на земята получава фрактура на китката на лявата ръка. За случая е уведомена РП-Благоевград.
“Тази вечер в една цивилизована европейска държава докато танцувах на всеизвестните Francofolies, един много „интелигентен“ и „учтив“ младеж реши, че не съм му симпатична и с всичка сила ме блъсна на земята. В резултат имам счупена китка, утре ще ме оперират, ще ми слагат пластина и ще лежа в болница. Да живее младежта на България!“,написа Лили на страницата си във Фейсбук.

Свързани новини

Луд за връзване! Благоевградчанин си направи татус на челото „Всичко или нищо“!

az

Мистерии от Югозапада: Имала ли е Ванга в банката 16 милиона лева?

Пепи

Софийска фирма реконструира общински помещения в Благоевград за преходни жилища!

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.