Катастрофа на главен път Е-79, движението е затруднено

Два автомобила, движещи се в посока Благоевград се удариха на ГП Е-79 преди тунела край с. Железница, съобщава БГНЕС. Сигналът е подаден в 13 ч., задръстването в района е над 3 км.

Лек автомобил с британска регистрация намалява скоростта си поради спиране на колоната. Отзад в нея се удря фирмен автомобил за дамска козметика. 33-годишна жена е транспортирана до МБАЛ-Благоевград, но не е сериозно пострадала.

Заради катастрофата движението се осъществява в една лента, регулира се от Пътна полиция. Задръстването откъм Благоевград започва още от изхода на АМ „Струма“ и е близо 3 км. Откъм Симитли положението е същото, използва се обходния път през с.Железница.

 

Свързани новини

/Видео/ Готино лятно парче! Благоевградчанинът Стоян Чалгънов заедно с Крис и Велин направиха кавър на песента „Да или не“ на Криско!

Пепи

Чешки гражданин осъди фирма от разложко за финансова измама

az

Внимавайте! Жълт код за силен вятър в Югозапада и утре!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.