Кипърци позлатиха Димитър Бербатов, взема шестцифрена сума да тренира децата им!

Кипърци позлатяват Димитър Бербатов! След като на практика се отказа от футболната си кариера, звездата прави първите си стъпки в треньорския занаят. Срещу солиден хонорар Берба тренира деца в един от най-баровските комплекси в Кипър. Той е част от програмата „Футбол Ескейпс“, която събира някои от най-големите звезди от близкото минало. Българинът води курс в продължение на една работна седмица, в която учи на футбол момчета на възраст от 5 до 15 години. Според запознати за това той получава хонорар с шестцифрена сума. Колегите на Берба са имена като бившите звезди на „Манчестър Юнайтед“ Рио Фърдинанд и Уес Браун. Всяко дете плаща по 550 паунда на седмица за удоволствието да тренира под ръководството на Берба.
Неговият курс започна на 27 май и ще продължи до края на месеца. Българинът има предостатъчно време за удоволствия и глезотии в баровския комплекс. Неговият работен ден продължава два часа. Берба тренира децата от понеделник до петък от 4 до 6 часа следобед, а през останалото време се наслаждава на лукса на острова на Афродита.
Бербатов за втори път се впуска в подобно начинание. Преди една година той участва в курсовете на същата програма, но тогава тренировките бяха в Дубай. „Футбол Ексейпс“ се занимава с организацията на футболни уроци за деца на различни места по света, като си партнира с най-добрите хотели и курорти. Един от следващите лагери ще е на Малдивите. А Бербатов, по всичко изглежда, ще се насочи към треньорството. Той завършва образованието си в НСА и усилено се подготвя за наставник на мъжки отбор. източник българия днес

Свързани новини

Нова организация на стадион „Христо Ботев“ за домакинските мачове на Пирин!

Пепи

/Видео/ С детско шампанско и водосвет Клуб „Хлапетата“ откри спортната 2020 година

az

Благотворителен турнир на фен клуба на ЦСКА „Youths Blagoevgrad“ събра пари за детското отделение в МБАЛ Благоевград!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.