Кой е отговорен!? Жена увисна на бесилото след като бе лекувана в неврология на МБАЛ Благоевград

Жена, лекувала се в неврология на МБАЛ Благоевград бе открита мъртва, увиснала на бесило вчера. Първоначалната информация бе, че жената е избягала от отделението, но след проверка се установи, че благоевградчанката е била пациент до преди дни и вчера е надянала клупа.

Справка в медицинските регистри сочи, че е изписана на 29 юни, след претърпян инсулт. За случая уведомихме директора на МБАЛ Благоевград д-р Огнян Митев, който не знаеше за станалото. Започва проверка. В какво състояние е изписана пациентката, как е лекувана и какво е било състоянието ?. Има ли отговорни лекари.

Факт е, че тежко болни пациенти се изписват веднага след като изтече клиничната пътека. Въпросът е как за 5 дни се лекуват тежки неврологични състояния, като се знае, че подобни пациенти са изключително рискови..

Източник: Struma.com

Свързани новини

Завоюван успех! Млад благоевградчанин грабна първо място в национален конкурс за диджеи

az

Експерт икономист: Видин вече не е най-бедната област, Благоевград води негативната класация за най-лош живот!

Пепи

Ужас! Смерч се изви в Петрич

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.