Крадците на ход в Пиринско: Гепат от козметика до дизелово гориво и още…

Вчера в 01 РУ-Благоевград е получено съобщение за това, че около 12:40 часа на същата дата от магазин за козметика, находящ се в ЦГЧ на гр.Благоевград е извършена кражба на козметични продукти на приблизителна стойност около 90 лева. За случая е уведомена РП-Благоевград.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия във връзка с получен сигнал за извършена, около 16:20 часа на 24.07.2019г., кражба на мобилен телефон от пейка до магазин за хранителни стоки в с.Поленица, от полицейски служители на РУ-Сандански е установено, че извършител на деянието е Е.С./50г./, която е от с.Поленица. По случая е образуван заявителски материал.

Полицейски служители на 02 РУ-Благоевград работят по получен сигнал за извършена, за времето от 00:00 часа до 09:00 часа на 24.07.2019г., кражба на около 200 литра дизелово гориво от резервоара на товарен автомобил „Рено“, паркиран на паркинг на ПП1 Е-79. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Свързани новини

/Видео/ На фестивала в Благоевград: Баба от Изгрев припадна и се просна на земята

az

Екстрадират данъчен хакер от Македония

Рени

Окръжен съд – Благоевград осъди на „пробация“ мъж от гоцеделчевско за иманярство

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.