Къде изчезна покер милионерът Константин от Благоевград?

Покер милионерът Константин Капчин, който в началото на миналата година спечели 700 000 долара от онлайн турнир с 35 000 покер играчи не се вясва в родния Благоевград, научи HotArena.

Преди печалбата той имаше финансови затруднения, но сега ситуацията е обратна. Капчин е принуден да се крие от навлеци, които постоянно му искат пари и услуги. Покер милионерът обикаля гръцките плажове заедно със супер гадже. Там Косьо е принуден да крие с лепенка татуирания надпис „СС“, тъй като нацистките надписи са забранени в чужбина.

Приятелката му Валерия е плътно до него. Двамата заедно са преживяли трудностите от миналото. Животът на двамата днес е хубав. Част от спечеленото е отишло за погасяване на дългове. „Процент от печалбата ще е за тези, които са инвестирали в мен да играя покер“, споделя пред „България Днес“ късметлията.

Свързани новини

Инцидент по време на Франкофоли в Благоевград! 48-годишна жена със счупена ръка след като младеж я блъсна на земята

az

Преди минути! Няма драма! БСП Благоевград изчаква с кандидатурата за кмет! Реди само листата за ОбС

Веси

ЦСМП Петрич получи нови линейки!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.