Левски пред нов трансфер, май ще се раздели и с Костов!

Левски може да направи още един изходящ трансфер на важен футболист, след като през тази седмица Давиде Мариани беше продаден на Шабаб Ал Ахли от Дубай. Втородивизионният италиански Фрозиноне е набелязал нападателя на „сините“ Станислав Костов, пише ciociariaoggi.it.

Националът е направил впечатление с факта, че стана голмайстор на българското първенство през миналия сезон.27-годишният таран от Благоевград е вариант за Фрозиноне за заместник на Даниел Чиофани, който е пред трансфер в Кремонезе, пише пирин спорт.

Така „канарчетата“ от „Стадио Бенито Стирпе“ със сигурност ще се нуждаят от подсилване в предни позиции. Това означава, че трансфер на Костов в Италия няма да е невъзможен.Фрозиноне изпадна от Серия „А“ през миналия сезон. Тимът е известен у нас с факта, че през сезон 2015/16 за отбора игра националът Александър Тонев.

Свързани новини

„Пирин“ с ново попълнение, този път се спря на македонец

Веси

Две националки подава “Спортика” за женския национален отбор по футбол

az

Десподов пак резерва!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.