„Летящата принцеса” даде старт на новия театрален сезон на Драматичен театър „Н. Вапцаров” – Благоевград

Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград представи първата си премиера в стотния, юбилеен сезон – детския спектакъл „Летящата принцеса” по Джордж Макдоналд.
Деца и родители се потопиха в магичния свят на Летящата принцеса Росарио. В образа – обречена постоянно да лети, вместо да стъпва по земята, се превъплати актрисата Гергана Цакова, която беше в истински полет до финала на представлението.

Уникалните сценография и костюми, песните, които се изпълняват на живо, бързо докосват децата и с лекота предават важните послания в спектакъла.

Както във всяка приказка с принцеса и в тази има принц, а ролята се изпълнява от актьора Игор Дамянов. Той преминава през редица изпитания, за да спаси своята любима.
Премиерата на спектакъла поднесе на младите зрители много изненади – фоайето на театъра бе превърнато в облачно небе, което посрещаше децата още на входа.

Следващата дата, на която можете да гледате „Летящата принцеса”, е  днес от 11:00ч., част от Програма „Съботен театър”.

Свързани новини

Заедно можем! Благоевградчани събраха част от средствата за лечението на Боби Ингилизов

az

Катастрофа в село Баня! „Фолксваген Голф“ навлезе в насрещното и се заби във „Волво“, момиче е с фрактура на черепа

az

Екшън! Трактор разора селски стадион заради…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.