Любопитен казус: Благоевградчанин съди „Паркинги и гаражи“ заради репатриран автомобил!

Благоевградчанин съди общинската фирма „Паркинги и гаражи“ за репатриран автомобил. Александър Костадинов иска да получи обезщетение от 1000 лв. за душевните болки и страдания, който преживял, след като колата му била вдигната от общинския паяк. Когато не намерил лекия си автомобил „Фолксваген” от мястото, където бил паркиран, много се притеснил и помислил, че е откраднат, а там били личните му документи и телефонът. После намерил колата си на репатрационния паркинг при старата автогара „Кончето“ , но заради суматохата закъснял с един час за работа, което друг път не се случвало. Случката му държала влага няколко дни, бил афектиран и разстроен, тъй като колата била оставена пред къщата, в която живее. Това твърди негов колега, който е разпитан като свидетел на делото в Административен съд, което е заведено по Закона за отговорността на държавата и общините за причинени вреди.

От разпита на служител на „Паркинги и гаражи“ става ясно, че дежурният екип е действал по сигнал, че лек автомобил е паркиран пред гараж, на който имало лепенка „Не паркирай, гараж“. Обаждането постъпило от собственика на гаража, който не могъл да си изкара колата заради спрелия „Фолксваген”, а му се налагало да пътува с малкото си дете. Каква ще е развръзката по любопитния казус, предстои да се разбере от решението на съдията по делото.

Източник: struma.bg

Свързани новини

Ужасно: Откриха труп на 35-годишен мъж в Благоевград

Blagoevgrad

Няма безплатен обяд! Община Благоевград осъдена да плати на „Музикаутор“ 40 000 лв. за второто издание на „Франкофоли“ !

Пепи

/Видео/ Браво! Ученик дари стипендията си на възрастна жена от Хаджидимово

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.