Магистрала „Струма“ в посока Гърция е отворена

Платното от магистрала „Струма” в посока Гърция е отворено за движение. Участъкът при 62-рия километър пострада при пожар заради складирани отпадъци под моста.
Съоръжението беше затворено от съображения за сигурност. След обследване на устойчивостта на пътя властите решиха да пуснат трафика, макар и само в едната посока, за да облекчат придвижването в последните дни на август.
Така днес отворено ще бъде платното в посока Кулата, а утре – в посока София. Щетите след пожара са сериозни. Очаква се възстановяването да отнеме няколко месеца и близо 2 милиона лева.

Свързани новини

/ Видео/ Съветникът Калоян Ханджийски: Кметът Камбитов и Шопова са в интимни отношения според слухове, ако е така някой от двамата трябва да си тръгне незабавно
Камбитов е корумпиран, видно е,че не се справя, твърди опозиционерът

az

Поредната схема: Близък приятел на Камбитов обзаведе за близо 2млн.лева жилищата в „новата ромска махала“ в  Благоевград!

az

Опитен строителен техник от Благоевград: След 3г. площадът ще е за ремонт

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.