Милиното от Разлог се закани да си тръгне от „Фермата“ със 100 000 лв. по-богат

Влизам във „Фермата“, защото ми омръзна да вкарвате само льольовци и индианци“, казал колоритния разложанин Иван Милин – Милиното на продуцентите Иван и Андрей при посрещането му преди началото на шоуто.

Неговите съграждани от Разлог казват, че за Милиното парите са всичко. Не пуши, не пие алкохол от 5 години и се заканва да си тръгне от „Фермата“ със 100 000 лева по-богат. Няма средно образование, но има 3 заведения по морето, внася и коли втора употреба от Италия. Постоянно си има проблемни срещи с полицията, но се гордее, че е не е осъждан,пише монитор.
Във фейсбук профила си е качил също колоритни снимки. Цялата видима част на тялото му е осеяно с татуси. Обича да показва дясната си ръка, на която, на бицепса му се откроява татус с изографисан автомат „Калашников“ и текст около него – „Смърт на к*рвите“. В шоуто е в отбора на чорбаджиите.

Милиното е криминално проявен, той е човекът, който миналото лято вдигна на крак полицията в Приморско заради среднощна стрелба. Отворил прозореца на „Порше“ – то си и започнал да стреля във въздуха с газов пистолет пред хотел „Лагуна”. По време на стрелбата на задната седалка на „Поршето” на Милиното седели две момичета – на 18 и 19 години. Не е ясно какво са правели по това време на денонощието с по-възрастния мъж. Възможно е да са били на „интервю с него защото 2 дни преди случката е бил пуснал обява, че търси бармани и сервитьорки за заведението си в курорта. Той е закопчан за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство за хулигански действия

Татуираният мъжага е добре познат на органите на реда в Югозападна България. Преди 3 години той е арестуван в Банско заедно с още трима при специализирана полицейска акция срещу разпространението на наркотици. По време на операцията полицаите претърсват няколко адреса в зимния курорт, където откриват богат асортимент дрога. Милиното обаче изкарва само 3 дни зад решетките и е пуснат от съда, защото в него не са открити наркотици.
Прочу се миналата година, когато от неговата и на съдружниците му ферма за криптовалута в Гоце Делчев бяха задигнати скъпи машини. Ударът за 40 бона бе извършен в края на миналия месец май от двама маскирани, но мощностите бяха открити само броени часове по-късно от полицията.
Миналата година пък Милиното се направи на добър самарянин и „подари” лъскавия си джип „Порше Кайен” на абитуриент в неравностойно положение за бала му. Явно 30-годишният Иван Милин – Милиното от Разлог има сериозни доходи, защото демонстрира завидно благосъстояние. Това се вижда при един бърз преглед на профила му във Фейсбук, където Милин не спира да се щрака от различни заведения по Южното Черноморие. Освен черното „Порше Кайен“, бизнесменът притежава и мощен „Мерцедес“ G класа в същия цвят.

Свързани новини

Сагата АМ Струма: Отнемат лиценза на фирмата на Бай Кольо заради пожара, очаква ли се друго наказание…

Пепи

Мъж отиде на нощен риболов и стана страшно…

az

Полицията атакува дрехите менте на пазара в Югозапада!

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.