Млади таланти от Благоевград с дипломи за успешно издържани изпити в Кралския колеж по музика – Лондон

С поредно отличие започват новата учебна година пианистите от класа по пиано на Златка Таскова-Стойчева към Центъра за личностно и творческо развитие на децата в Благоевград /ЦЛТРДБ/. От няколко години част от учениците в школата се обучават задочно в Кралския колеж и в края на май полагат изпити по пиано и теория на музиката. Тази година на организирано парти в полите на Рила планина официално бяха връчени дипломите за успешно издържани изпити в Кралския колеж по музика – Лондон. Дипломите дават възможност за обучение и реализация в страни от Европейския съюз,пише струмабг.
Новата учебна година за талантливите пианисти, както и за всички деца от школите на ЦЛТРДБ, ще бъде открита официално на 1 октомври, а със сигурност и през тази година отличията и наградите ще бъдат многобройни.

Свързани новини

Предизборно ли е? Евродепутатът Андрей Новаков дарява 20 000 лв. за…

az

Екшън в МБАЛ Благоевград! Пациент размахва газов пистолет, заканва се да избие сестрите в …

az

/ Видео/ Съветникът Калоян Ханджийски: Кметът Камбитов и Шопова са в интимни отношения според слухове, ако е така някой от двамата трябва да си тръгне незабавно
Камбитов е корумпиран, видно е,че не се справя, твърди опозиционерът

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.