Млад водач блъсна девойка внезапно изскочила на пътя в Сандански!

Млад шофьор  блъсна девойка изскочила на пътя снощи в Сандански, а в събота 70-годишен неправоспособен водач се обърна с мотопеда си на пътя Гърмен-Гоце Делчев.

Вчера  около 20:30 часа на ул.“Пирин“ в гр.Сандански, лек автомобил „Тойота“, управляван от Р.Й./21г./ от гр.Сандански, блъска 16-годишно момиче от гр.Сандански, които внезапно изскочило на пътното платно от реда на паркирани автомобили. Момичето е настанено за наблюдение в МБАЛ-Югозападна, без опасност за живота.

В събота около 10:20 часа на пътя между с.Гърмен и гр.Гоце Делчев, нерегистриран по надлежния ред мотопед „Пиаджо“, управляван от неправоспособен 70-годишен водач от с.Гърмен, пада на банкета извън пътното платно, в резултат на което е пострадал водачът. Същият е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев с фрактура на крака.

Свързани новини

Симитлийското село Брестово очаква стотици гости за празника на храм „Св. Архангел Михаил“!

az

/Видео/ Хаос в движението на булевард “Св. Димитър Солунски“ на пресечката с улица „Марица“ в Благоевград, отново ремонтни дейности!

Blagoevgrad

Млад мъж се напи като казак и яхна „Хонда“

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.