Мъж, завит с чаршаф се разходи по АМ „Струма“
Друг мъж пък беше нападнат с брадва

Полугол мъж, вървящ по автомагистрала “Струма“ край Благоевград, гонеха тази сутрин спешните медици. Друг мъж пък беше нападнат с брадва при инцидент и настанен е в хирургията на МБАЛ, съобщава БГНЕС.

Сигналът за вървящ по АМ „Струма“ мъж е подаден от преминаващи автомобили малко преди 6 ч. тази сутрин. Мъжът излязъл на магистралата в района на базата на „Биострой“, намираща се до моста над река Логодашка.

Екипът на ЦСМП открива мъжа, наметнат само с чаршаф, на около 30-годишна възраст, да върви по платното в посока ГКПП „Кулата“. Той се държал нормално, обяснявайки, че до състояние на нирвана се достига след като се отворят всичките седем чакри.

Докато спешният екип очаквал пристигането на полицията, достигналият до нирвана мъж се шмугнал в тъмното и по канавката се спуснал към моста под автомагистралата и изчезнал.

Друг мъж е нападнат от свой близък тази нощ с брадва, с рани по тялото, насени с тъпата част и порезна на кръста- ударен с острата част, е настанен в отделението по хирургия. Нападателят му е известен. Мъжът е на около 65-годишна възраст. Инцидентът станал към 23 часа снощи в махала на село Бистрица, община Благоевград.

Свързани новини

Очаквано! Пълен погром за ГЕРБ в Благоевград, ДПС стъпва сериозно, БСП увеличи резултата си

az

Добра идея! Младоженци дариха ябълки на мечките в Белица

Веси

/Видео и снимки/ Започна мярката на 18-годишната майка  Г. Стоянова, съдът  решава дали да я остави в ареста…
Прокуратурата и е повдигнала обвинена за смърт по непредпазливост!

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.