Мъж с опасност за живота след като бе намушкан с нож

Брезнишки полицаи разследват тежък битов инцидент.
На 02 юни, 10 минути след полунощ бил подаден сигнал за намушкан в корема мъж в брезнишкото с. Слаковци. Служители на РУ – Брезник реагирали незабавно и на място задържали 41-годишен мъж от исперихско село, обл. Разград.

Гастрольора и други жители на разградско се занимавали с отглеждане на животни в района.
Органите на реда установили, че между задържания и 36-годишен мъж с постоянен адрес Перник, който също работел във въпросната ферма възникнал скандал и побой. Преди това двамата с техни компании празнували и били употребили алкохол,пише заперник.

При свадата по-младия бил намушкан с нож в областта на корема от опонента си. Оказана му е първа медицинска помощ в пернишката болница след което бил преведен в столично лечебно заведение с опасност за живота. Причините за случилото се са в процес на установяване.
Образувано е досъдебно производство и работата продължава.

Свързани новини

Бояджията Николай Бойчев от Благоевград пропищя: Колега ме завлече с 4500 лв.

az

Бивш асистент в ЮЗУ е новият началник на кабинета на президента Радев

Веси

Казус: ВАС отмени решение на ВСС за временното отстраняване от работа на разследваната благоевградска прокурорка Райна Бачева

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.