Награждават Камбитов за зарята? Заслужени ли са наградите!? Продукцията Kmeta.bg предизборно лъска имиджа на кметове на ГЕРБ!

Сн.Камбитов се пъчи с наградата

Гербаджийската продукция Kmeta.bg. пак прави конкурси. Този път обаче това се случва преди местните избори, за да лъсне имиджа на кметовете на ГЕРБ.Вероятно по традиция големите награди пак ще грабнат кметовете от управляващата партия. Обикновено надпреварата „Кмет на годината“ се насрочва към края на ноември, а тази година се провежда през септември.Ясно е,че конкурсът се измества два месеца по-рано с целта отново да отличи кметовете от ГЕРБ.

Почти сигурно е,че цялата структура на ГЕРБ е впрегната да гласува, цялата общинска и областна администрация, държавни институции като РИОСВ,Басейнова дирекция и др. И не че това има голяма значение
защото начина, по който е направен конкурсът личи че е непрозрачен,
почти по начина както беше сменена и емблемата на „Пирин“.

Все пак някой гласува, но кой го контролира това как се доказва, че резултатите са реални и не са манипулирани!? Ние сме свикнали да виждаме такива анкети и в други местни, така наречени медии, с крехка читаемост , но за сметка на това с бързи броячи и собствени коментари с цел манипулация, друг е въпросът вярват ли си сами!?

Гласуването за „Кмет на годината“ продължава до 15 септември. Атанас Камбитов е номиниран в категория „Голяма община“.Тук идва въпросът с какво точно е заслужил номинацията!?

Вероятно с неизпълнените обещания и зарята.Да си кмет на голяма община трябва много действия и резултати,а тук се правят само културни мероприятия и заря . Всичко се прави със цел, измислят си конкурси и награди, за да стават известни кметовете от ГЕРБ“, коментират благоевградчани.

Почни сигурно е,че и тази година наградата ще грабне някой кмет от ГЕРБ.Миналата година наградата „Кмет на годината 2018“ взеха трима кметове от ГЕРБ.Номинирани бяха най-много представители на ГЕРБ-25, ,БСП-2-ма,ВМРО-1 и един независим.

Миналата година Камбитов беше номиниран в категория „Туризъм, култура, фестивали и традиции”, но в последния ден се появи на сайта на Kmeta.bg нова информация, номинацията беше сменена в друга категория – „Кмет на гражданите“. Това отново поражда съмнения за самия конкурс. Явно не могат да намерят категория за Камбитов, в която да е заслужил .Вероятно по тази причина и тази година е вмъкнато неговото име в същата категория „Кмет на гражданите“.

През 2017 номинирани получиха 27 души като болшинството бяха от ГЕРБ-22 души, от ДПС бе един, от БСП-2-ма ,Социалдемократи-1. Тогава пак кмет от ГЕРБ печели голямата награда „Кмет на 2017 година“
Пред 2016 от ГЕРБ са номинирани пак най-много души 22-ма, ДПС-2-ма,БСП-5-ма,ВМРО-1 и Коалиция за България-1.През 2016 Д-р Атанас Камбитов- ГЕРБ спечели наградата „Кмет на годината“ през 2016 за голяма община, а през 2015 година получи приза „Кмет на месеца“.

 

Свързани новини

Пирин Благоевград с нов треньор, ето кой…

az

Земетресение разлюля Пиринско!

Blagoevgrad

Продължава „жътвата“ на канабиса в Петричко

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.