Над 200 безработни са започнали работа през февруари в Кюстендил!

213 работни места са заявени на територията на Бюро по труда- Кюстендил през месец февруари, от тях: на първичен трудов пазар- 190 работни места и за субсидирана заетост –23 работни места.

Най-много от заявените свободни работни места са в секторите, преработващата промишленост, търговия, хотелиерство, административни дейности и образование, социални дейности и др.

На територията на района, обслужван от Дирекция Бюро по труда- Кюстендил през месец февруари са постъпили на работа 211 безработни лица, от тях: 163 /77.3 %/ са започнали работа на първичен трудов пазар, по програми за обучение и заетост и ОП ”Развитие на човешките ресурси” – 48 лица.източник дарик кюстендил, сн.илюстративна

Свързани новини

/Видео/ Сутрешен инцидент в Благоевград! „Сеат“ с бясна скорост се блъсна в стълб, водачът избяга, полицията го издирва!

az

Екшън в Югозапада! 16-годишен с избити зъби след побой и още…

az

Нямат страх от Бога! Убийство почерни поклонническия поход до Рилския манастир…

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.