Най-новото! Сравниха Благоевград с „Титаник“! Главните герои са кметът Камбитов и Шопова

В социалните мрежи пуснаха колаж на емблематичния кораб „Титаник“. На мостика за последно в прегръдка са застанали в ролите на Ди Каприо , кметът на Благоевград Атанас Камбитов и зам.кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова, в ролята на Роуз, която както знаете е един от оцелелите след трагедията с потъването на най-големия кораб за това време „Титаник“.

Авторът на колажа явно е искал да пресъздаде ситуацията в Благоевград като един кораб, който бавно потъва. За няколко часа загиват около 1500 души пътници и екипаж. Ди Каприо-Камбитов и любимата му Роуз – Шопова са просто едни пътници на този кораб, но явно със своя късмет са предизвикали съдбата за този трагичен инцидент по това време.

Всеизвестно е,че в общината в Благоевград положението не е добро. В града се прави всичко предизборно. Сега ще се кърпели дупки, зелени пояси, а цяла година нищо. Няма фирми, които да предлагат работни места, както и заплатите са най -ниски в цяла България.

Не е тайна,че Камбитов и Шопова имат нещо повече от отношения между кмет и зам.кмет. Запознати коментират, че са забелязвани на много светски места в доста приближена интимна обстановка. Други пък споделят, че отдавна живеят заедно,но крият близките си отношения.

Припомняме ,че преди време общинският съветник Калоян Ханджийски пред медии /които не посмяха да пуснат видео от изказването му/ каза, че има информация и в града се говори,че Кмабитов и Шопова са в интимни отношения и поиска оставката на Камбитов, ако това е така, защото са в конфликт на интереси.

Снимка: Феисбус

 

 

Свързани новини

Инцидент на кръгово кръстовище в Благоевград! 42-годишен водач от Симитли се заби в „Опел Вектра“

az

Хванаха жена, потрошила стъкла на къща и кола

az

Ексклузивно! Служители на ГКПП-Кулата откриха в товара на камион укрити 5-ма мигранти

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.