Непълнолетен младеж от Разлог задигна автомобил, заби се в циментова ограда

16-годишен младеж от Разлог открадна автомобила на свои съкварталци, катастрофира с него и го изостави. Сценарият се разиграва в квартал „Нов път“ в Разлог. Младежът, който живее в т.нар. бараки в ромския квартал на града, проникнал през отворен прозорец в дома на съкварталците си семейство Говедареви, откраднал около 130 лева и ключовете на семейния им автомобил „Алфа Ромео“. Непълнолетният крадец откраднал и колата с идеята да се повози и да я върне на мястото й, но  катастрофирал с нея и я изоставил. Врязал се в циментова ограда при бившите общежития в квартала, строени от бившия Завод за целулоза и хартия.

Около 02.20 часа в четвъртък потърпевшето семейство установило липсата на откраднатите пари и автомобила и подало сигнал в полицията. След проведените незабавни мероприятия катастрофиралата кола е намерена, установен е и непълнолетният извършител.

Съкварталци на младежа споделиха, че е доста буйно момче и не посещава училище. Припечелва някой лев, като помага при добиване на дърва в гората.

По случая е образувано досъдебно производство. С непълнолетния извършител ще работят и инспектори от Детска педагогическа стая.

Източник: struma.bg

Свързани новини

Протест в защита на собственика на фирмата за отпадъци край АМ Струма!
Работниците издигнаха плакати-„Кольо Илиев е невинен”

Пепи

АУБ става арена за най-талантливите младежи от региона

az

3,8 по Рихтер разлюля съседна Македония!

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.