Нов началник в отдел „Лабораторни изследвания“ в РЗИ – Благоевград

Химикът Бойка Стойкова е новият началник отдел „Лабораторни изследвания“ в Регионалната здравна инспекция на – Благоевград. Тя спечели обявения конкурс за ръководната длъжност в дирекция „Обществено здраве“. Новината бе потвърдена от директора на РЗИ д-р Калоян Калоянов. Той поясни, че Б. Стойкова ще заеме от 8 април поста, който е овакантен след пенсионирането на Валентина Дамянкина.

Бойка Стойкова е доктор на химическите науки. Тя е възпитаник на ЮЗУ „Неофит Рилски“,пише струмабг. Работила е в продължение на шест години в отдел „Лабораторни дейности“ при Областна дирекция по безопасност на храните в Благоевград. Към момента работи като химик в Регионална ветеринарна станция с офис в София.

Както „Струма“ писа, три дами – Ванина Мицева, която е гл.експерт в Басейнова дирекция, химикът Бойка Стойкова и старши експертът в Регионалната здравна инспекция Лозка Шкалова бяха допуснати до участие в конкурса за ръководната длъжност в отдела.
Още една длъжност – старши експерт в отдел „Лабораторни изследвания“, е овакантена след пенсионирането на Маргарита Димитрова, поясни директорът д-р Калоянов. Конкурс е обявен и за гл. инспектор в отдел „Противоепидемичен контрол“ в дирекция „Надзор на заразните болести“, както и за двама инспектори в „Обществено здраве“.

Свързани новини

Няма да забравим усмивката на бате Емо! Откриват фото-изложба в памет на журналиста

az

Заради водната криза: Отмениха фестивала „Сурва“ в Перник

Blagoevgrad

Разправия между пияни сурвакари от кв. „Грамада“ приключи с дело в съда

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.