Нов протест предстои в Благоевград! Родители излизат да защитят децата си от…

Родители и граждани от цялата страна се обединиха против стратегията за детето 2019-2030 година. В социалната мрежа се пое инициатива за национален граждански протест, който ще се проведе в няколко града в страната. Будни благоевградчани също сформираха такава група, на 11 май пред община Благоевград от 17 и 30 часа ще бъде събитието. Освен в Благоевград протест ще има и пред общината в Гоце Делчев.

Какво гласи в общи линии Стратегия за детето 2019-2030?
Същото, което и скандинавските Закони за закрила на детето, които се опитаха да наложат в България през 2011-2012 г. Стратегията е написана по такъв начин, че превръща родителите в неща, които създават деца, които да им бъдат отнети, ако някой реши, че му е нужна жива стока.
Националната стратегия за детето 2019-2030! е извънредно опасна за цялото общество са на мнение 100% от родителите.

Всички те са против неограничените права на социални служби, които по тяхна преценка ще изземват децата , за да „защитят правата” им!
Не са съгласни някакви лели и чичовци да решават кои са годни да бъдат родители и кои не!
Против са сексуалното обучение на децата от ранна детска възраст и всякакви там програми, свързани с насърчаване на сексуалното експериментиране, абортите, промяната на пола и т.н.!
Не е нормално родителите да нямат права, а да имат само задължения по отглеждането на децата си!
Част от тях са против да има постоянен мониторинг над здравето на децата от раждането им тази така наречена „патронажна грижа“ задължителна от 0-3 години!
Кака така ще ни налагат изискванията на ЕС, за полагаща се квадратура на брой дете в жилището, което е директно и неприкрито заявление, че деца на многодетни семейства ще бъдат отнемани при липса на достатъчна квадратура!
Против са как така като родители ще бъдем третирани като потенциални престъпници, постоянно да бъдем наблюдавани, следени и докладвани!
Не са съгласни и бедността да е повод за отнемане на деца от семействата им и предавани за отглеждане от държавно финансирани „Приемни семейства“!
Против са срещу  насилствена та институционализация на децата!
Крайно време е да се разбере че , децата не са собственост на държавата и никога няма да станат!
Родители, граждани, загрижени за бъдещето на децата, елате и протестирайте да спрем въвеждането на тази безумна стратегия!

Свързани новини

/Видео/ Благоевградската формация „Танцова магия“ даде старт на коледните празненства…

az

В неделя срещу понеделник пред детски градини в Благоевград се очаква …

Blagoevgrad

Моторист загина в страшна катастрофа!

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.