Няма лъжа, няма измама, заплатите в Благоевград с 30% по-ниски от цялата страна!

Средната работна заплата във Видин, Кюстендил и Благоевград е с 30% е по-ниска от тази за страната. Това отчитат анализи на синдикатите. Това са данни от официалната статистика.

От Института за синдикални и социални изследвания на КНСБ ще представят актуални данни за потребителските цени и издръжката на живот в България, съобщи нова тв. Експертите вече пресмятат колко хора ща останат без работа заради бума на африканската чума, както и колко ще струва това на икономиката ни. Точните данни ще станат ясни по-късно днес.

Само за справка на нашите читатели, ето обява от последните минути такива за заплатите в Благоевград 600 лева и толкова.

 

Свързани новини

Планови прекъсвания на електрозахранването за за периода 01 – 05 юли 2019 г. в област Благоевград!

az

„Опел Зафира“ навлезе в насрещното се заби в скутер

az

Ученици дефилираха с традиционни автентични носии за 50-годишния юбилей на Симитли

az

1 коментар

Аз съм 01.08.2019 10:41 at 10:41

Тези градове имат много „успешни“ кметове затова и заплатите са най ниски… Срам и позор за кметовете!!! Да вземат да си отидат и да не стават за смях!!!

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.