Обединени в обща кауза! Събраха над 3 000 лв. в подкрепа на Станислав

Едни от най-верните приятели на Симитли ни събраха и в навечерието на Великден, когато сме обединени от една обща кауза – „Пролет за Станислав“. Събираме пари за манипулация в турска клиника, която ще му даде шанс да стъпи на краката си. и почти успяхме. Има още два дни до заминаването му, но има и още благотворителни инициативи.

Тази вечер Борис Дали, Румяна Попова, Кирил Костов, Снежина Андреева и самодейци ни събраха в Спортната зала за музика и добро настроение и още дарение за Станислав Ильовски. Събрахме още над 3 000 лева от цената на билетите и допълнителните постъпления в дарителската каса в залата.
Икона от майсторските ръце на художника Николай Кашев бе продадена на търг и парите добавени за надеждата на Станислав. Съпругът на Румяна Попова вдигна три пъти първоначалната цена на иконата, която Кашев дари и пусна на търг. Св. Мина ще закриля семейството на Румяна Попова.
Продължава дарителската кампания Пролет за Станислав.

В събота е концертът в Крупник – Пролетна Магия. Там ще пее Никола Тодоров. Концертът е в събота вечер в читалището в Крупник.

Свързани новини

Във видео обръщение: Мерсия Макдермот разказва за Яне Сандански и за България

az

Рисунки на птици по електрическите табла в Югозапада, ето кой е авторът…

Blagoevgrad

МВР с официална информация за касапницата край Кочериново

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.