Откриват нова ТЕЛК комисия в Пиринско!

Град Сандански ще има своя ТЕЛК комисия. Откриването й ще се състои в понеделник, 5-ти Август от 10:00 часа на централния вход на МБАЛ „Югозападна Болница“.
Община Сандански очаква бъдещия ТЕЛК да улесни пациентите с увреждания. До този момент те трябваше да пътуват до Благоевград, за да бъдат прегледани. Сега решенията за гражданите ще излизат по-бързо, а самите те ще пестят време и средства по време на посещенията.
Териториалната експертна лекарска комисия (ТЕЛК), извършва експертиза на трайно намалена работоспособност на деца и възрастни. Осъществява трудоустрояване на лица с 50% и над 50% трайно намалена работоспособност и определя характера на заболяванията.
Центърът ще се намира на централния вход на МБАЛ „Югозападна Болница“. За повече информация, гражданите могат да се обадят на телефон 0882 252 282 или да посетят уеб сайта на болницата:  http://mbalsandanski.com/

Материалът Откриване на ТЕЛК комисия в град Сандански е публикуван за пръв път на .

 

Свързани новини

Град с големината на яйце очука Югозапада!

az

Кръв оплиска „Предел“! Млад шофьор излетя от пътя и загина

az

Оркестър без име забавлява стотици на курбан за Света Неделя в Ракитна

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.