Пирин започна със загуба на контролите пред очите на новата благодетелка Ива Уорън

Отборът на Пирин Благоевград загуби с 0:2 от Кариана Ерден в първата си контролна среща от лятната подготовка. Срещата на стадион „Свети Петър“ бе дебютна за новия наставник на орлетата Иво Тренчев. Преди почивката орлета стояха по-добре на терена но така и не стигнаха до голови положения.
В началото на второто полувреме Кариана нанесе своя удар. В 49-тата минута Евгени Игнатов-Бамзе вкара със силен удар с левия крак от десетина метра, а десет минути по-късно Цветомир Трифонов вкара майсторски от фаул в мрежата на Ангелски за 2:0. Всъщност трима вратари на Пирин -Ганев, Ангелски и Пангев пазиха по 30 минути, на терена бяха и доста юноши на орлетата,пише пиринспорт.
А на трибуните освен доста фенове от Благоевград ,беше и новата благодетелка Ива Уорън. И доста футболни хора – Златомир Загорчич,Сашо Ангелов,Малин Орачев,Георги Петров и много други.

Свързани новини

/Видео/Дрон засне гола на Литекс срещу Пирин! Разгромът е пълен!

Blagoevgrad

Десподов не влезе в състава на Каляри за старта на сезона!

Пепи

Малките орлета се пускат днес на турнир в Сърбия

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.