Пиянски екшъни: 15-г. момче се озова в спешното след запой, 32-г. мъж изтрезня в шокова зала

Навръх Гергьовден 15-годишно момче и 32-годишен мъж от Дупница се озоваха в Спешен център след напиване. Около 12,00 часа вчера е подаден сигнал в Спешен център – Дупница за мъж, който лежи безпомощен на ул. “Орлинска” в кв. “Горна махала”. Екип веднага се отзовал на сигнала. На посочения адрес медиците открили да лежи на земята 32-годишния Б. Благоев.
Мъжът веднага е транспортиран до Спешен център – Дупница. След промивки на стомаха и система той се съвзел и разказал пред дежурните медици, че започнал да пие от сутринта от 8,00 ч. В заведението, пред което го открили, негов приятел Георги го почерпил едно питие. “После поръча още и не знам колко ракия съм изпил”, заявил Благоев, който след тричасов престой в шокова зала си тръгнал сам за вкъщи.
Час по-късно, около 13 часа, от тел. 112 постъпил сигнал за пиян тийнейджър в Гиздова махала. 15-годишният младеж изпил една голяма ракия, по думите на родителите му, и му прилошало. С линейка на Спешен център е докаран от дома му на ул. “Отец Полихроний” до Спешен център. Тийнейджърът бил отпуснат, повръщал и говорел несвързано.
В Спешен център пристигнали всички роднини на момчето, уплашени за здравословното му състояние. Оказало се, че до вчера тийнейджърът не бил близвал алкохол. След система и промивка на стомаха изтрезнял. След обстойни медицински изследвания е установено, че алкохолът не е нанесъл поражения на младия организъм и младежът е освободен за домашно лечение.

Източник: struma.bg

Свързани новини

Чешки гражданин осъди фирма от разложко за финансова измама

az

Съдът привика на дело мъж, посадил в двора си мини горичка от коноп

Blagoevgrad

Ужас! Смерч се изви в Петрич

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.