Потрес! Благоевградчанин задигна пари от кутия за дарения

Благоевградчанин открадна кутия с дарени пари от хранителен магазин в квартал „Струмско“. Това се случило вчера на обяд. След незабавно проведени издирвателни мероприятия във връзка с получен сигнал за кражба на кутия за дарителска кампания, съдържаща сумата от около 42 лв. от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е установен и задържан извършителят на деянието, а именно Н.К./35г./ от гр.Благоевград. По случая е образувано бързо производство.

Полицейски служители на 01 РУ-Благоевград работят по получен сигнал за извършена, около 14:30 часа на 07.08.2019г. в района на жп гарата в гр.Благоевград, кражба на портфейл със сумата от около 550 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани новини

Пълната отличничка на Езикова гимназия Катина Великова: Избрах да продължа да уча в България! Топ репортерката Ирина Жерева горда от постиженията на детето си

az

Ексклузивно: Първи арест за купуване на гласове на мъж от Югозапада!

az

Райна побърка фенове с тези СНИМКИ

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.