Прегърбена жена целуна иконата на Света Петка в Трън и се изправи

Прегърбена жена от София стигнала до иконата на Света Петка пред иконостаса в трънския храм “Света Петка”. С помощта на сестра си и дъщеря си тя целунала иконата и в този момент се изправила. Жената не се сдържала от щастие и побързала да излезе от храма, спомни си клисарката Стефанка Витанова пред сайта Zapadno.com.

Това е най-скорошният случай на чудо в светата обител от началото на 2019 година. Храм “Света Петка” в град Трън, който е в близост до едноименния скален параклис, е от местата, в които се случват чудеса. Случилите се изцеления на хора в храма не са толкова известни, както добилият в последните 2 години известност скален параклис “Света Петка”.

Известно време след случая с прегърбената жена в храма пристигнали нейни роднини. Те направили дарение за светата обител – прахосмукачка. Помощ има за тези, които вярват и се молят. В това е убедена клисарката на храм “Света Петка”, която е ставала свидетел и на други подобни случаи.

 

Свързани новини

След „жътвата“ : Прокуратурата погна отглеждалите канабис в общините Петрич и Сандански!

Пепи

Почина секретарят на президента по външна политика Димитър Арнаудов

az

Нуеморни! Благоевградчани излизат на нов протест! Автошествие срещу приетите „по терлици“ промени в законите, прокарващи идеите на „спряната“ Стратегия за детето

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.