Председателката на жени ГЕРБ Благоевград Елена Ташкова кръсти близнаците си в Рилския манастир

Общинската ръководителка на ЖГЕРБ в Благоевград Елена Ташкова кръсти двете си деца днес в църквата на Рилския манастир “Свети Иван Рилски“. Церемонията по кръщенето на синовете близнаци на началничката на отдел в ДФ”Земеделие” Благоевград водеше самият Неврокопски митрополит Серафим. Той подари златни кръстчета на новите християнчета.
Близнаците бяха облечени с традиционно мъжко облекло с бели ризи с мотиви, потури, пояс, червен елек и таке, като красотата на народните носии, с които бяха облечени момчетата внесе допълнителен чар на събитието.

Кръстници на близнаците Велизар и Стилия бяха господин Солаков и очарователната му съпруга Анастаси. Празненството продължи в ресторанта на изискан хотел в Благоевград. И тортата и украсата бяха с традиционни мотиви.

Сред гостите бяха колеги(от ръководството и отдела, който ръководи в областната дирекция на фонда) приятели, близки и съратници на Елена, както и приятели и близки на бащата на близнаците Стефан Спасов – бизнесмен с предприятие за билки и сиропи. Присъстващите получиха тематичен подарък – магнит с лика на свети Иван Рилски.

За доброто настроение се погрижиха Ивана и Иван Дякови, танцова формация, гайдар, оркестър с Христина Палева и Борис Янев-диригент на Биг бенд Благоевград и Христина Маркова.

Елена Ташкова е в листата за общински съветници на ГЕРБ в Благоевград. Тя е амбициозна и последователна в партийните дела и заслужава да бъде в листата.

ИА“Региона“ и пожелава успех в начинанията и партийните дела.

Свързани новини

Разследващата полицайка Розалина Кьосева излезе на свобода срещу 10 000 лв.

Blagoevgrad

Чауши и бабугери изгониха злото от Разлог

az

Кресна и Гоце Делчев остават червени!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.