РЗС: Бедни и хазартни Коко Динев, ти ли си тайнственият инвеститор на „най-голямото виенско колело в България“?

Поредния кьорфишек на отиващия си кмет Кирил Котев отново разбуни духовете в родния ни град. На сайта на общината бе качена „новина“ с високопарното заглавие „Започна изграждането на най-високото виенско колело в България“.

Тук възникват куп въпроси:

  • Защо Общината не оповестява факти и документи на официалния си сайт, свързани с инвеститора, инвестиционното намерение, сумата за изграждането, документите по ЗУТ, разрешителните от МОСВ и ДАМТН, а публикува зле скалъпен PR-материал?
  • Кой главен архитект е положил подписа си за изграждането на виенското колело – мистериозно изчезналия или новия назначен без конкурс?
  • Как така концесионерите на стадиона не могат да изчистят шубраците, къпините и боклуците в пространството над пейките на стадиона и да окосят тревата, която е станала развъдник на влечуги и кърлежи, а могат да правят незаконно заведение и виенско колело?
  • Коко Динев уведомил ли е Премиера, че е строител и инвеститор на най-високото виенско колело в България и няма ли да го покани за откриването? Според нас Борисов би се „зарадвал“ много на тази покана както и на информацията как е организиран и спечелен конкурса за спортната зала в Сандански.
  • Този атракцион в полза на общината и туристите ли е или е с цел чрез апортни вноски и юридически хватки терена на общината да бъде придобит от инвеститора?

И Коко Динев и Котев са тежко слънчасали щом си мислят, че в тези насипи, в тези свлачища може да се изгражда такова съоръжение върху терен, за който има проучване и предписание, че може единствено да бъде залесен с подходяща за ландшафта растителност.

Призоваваме общината ясно и конкретно да каже кой е истинския инвеститор, защото и децата от детските градини в Сандански знаят, че ОФК „Вихрен“ е на червено и нямат пет лева да се снимат, камо ли да инвестират.

Свързани новини

Пожар лумна в голям квартал, евакуират хората

az

Югозападът писна: Останахме без кабелна телевизия и интернет!

az

Над 3 млн.лв. загуби за данъкоплатците!? Санкционират Община Благоевград с 5 до 25% от стойността на извършени европроекти

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.