Роднини навестиха близка в Дупница и изпаднаха в ужас от гледката!

 

Откриха мъртва от около два месеца в апартамента й в бл. 2 в жк “Бистрица” уважавана хирургична медицинска сестра от Дупница.

Йорданка Александрова, на 68 г., е нямала семейство, дори съседите й не се поинтересували защо не излиза навън. В събота нейни роднини решили да я навестят, но вратата на апартамента била заключена. От вътре се носела непоносима миризма. Те се усъмнили, че нещо се е случило с Йорданка, и повикали полиция. Чак при идването на униформените се появили съседи да разберат какво става. Вратата на апартамента била заключена отвътре и се наложило полицаите да я разбият. Хирургичната сестра лежала на пода, а трупът й бил започнал да се разлага. Останките й са закарани за аутопсия в кюстендилската морга, въпреки че при огледа криминалистите не са открили следи от насилие.

Допреди 4 месеца Йорданка работела като хирургична сестра в частната болница в Дупница, но напуснала. Целият й трудов стаж преди това е преминал в общинската болница в града. сн.илюстративна

Източник: struma.bg

Свързани новини

Отмениха наказание на ексшефа на КАТ – Благоевград Димо Чобанов

Веси

Над 600 самодейци на „Фолклорна среща“ в Елешница

Веси

Среднощна акция в Благоевград! Спипаха таксиметров шофьор от Българчево да разпространява наркотици..

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.