Сините искат наказание за Николай Бодуров!

Феновете на Левски изригнаха и настояват за наказание на капитана на ЦСКА-София Николай Бодуров. Повод за това е кадър от мача в събота, който бе разпространен вчера в социалните мрежи. На него се вижда как защитникът плюе по Богдан Вашчук, с когото имат закачка от миналото лято, когато се сбиха след реванша между ФК Рига и ЦСКА-София в Лига Европа. Тогава УЕФА наказа Бодуров за три мача,пише „Меридиан мач“.
Двамата след това се изправиха още веднъж при победата на Левски с 1:0 през есента. По правилник наказанието за Бодуров трябва да е поне 1 мач, но ако ситуацията е при спряла игра, то санкцията може да бъде увеличена на два мача. Това означава, че той може да пропусне и двата мача с Ботев Пд – за Купата утре и за първенството.
Феновете на Левски настояват БФС да покаже, че няма двоен аршин, след като капитанът на “сините” Живко Миланов беше наказан с глоба заради жестове към феновете на Черно море след победата на “Тича”. Те станаха достояние, след като се появиха във варненски сайт. източник пирин спорт

Свързани новини

/Видео/ ЦСКА без проблеми победи Пирин с 3:1!

az

Пореден успех за футболистите от Септември Симитли в Югозападна трета лига

az

Нова победа за дамите от ФК „Спортика Благоевград“, отиват на финал за купата на България

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.