Служебен автомобил на Община Благоевград се размаза, двама души са пострадали!
/Снимка/

Служебен автомобил на Община Благоевград се размаза преди минути на изхода на Благоевград  при разклона за село  Бело поле на Е-79. В автомобила са пътували двама души Елена Михайлова и Иван Чакъров. Иван Чакъров е служител на общинския приют за кучета.

Състоянието  и на двамата  постарадали е много тежко. Мъжът е настанен в реанамация, жената е качен за  преглед на  рентген, но според медиците нейното състояне е по-тежко. Пикапът „Ситроен“ се блъска в стълб и после се удри в двете мантинели.

Това  са първоначалните данни за ПТП-то. Читател на ИА Региона съобщи, че телата на пострадалите са били между двете мантинели и колата била смачкана до неузнаваемост. Най-вероятно причина за тежкото ПТП е висока скорост и загуба на контрол на управлението на автомобила. На място са все още органите на реда, които установяват причините за катастрофата.

 

 

Свързани новини

Рокада! Полицията в Благоевград с нов директор

Blagoevgrad

Започва  процедура за избор на съдебни заседатели към Районен съд Благоевград

az

Потрошиха дискотеката на благоевградския Роналдо навръх Нова година

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.