/Снимки/Лек автомобил излетя от АМ „Струма“, ранени са трима

Лек автомобил с благоевградска регистрация излетя от новооткритата отсечка от АМ „Струма“ край Благоевград, съобщава БГНЕС. Пътният инцидент е станал към 16.45 часа, на около 100 метра от пътен възел Зелен дол в посока ГКПП „Кулата“.

Снимка: БГНЕС

На права отсечка лекият автомобил се отклонява надясно, излиза от магистралата в участък, където няма мантинела, хлъзга се по канавката, обръща се по таван и спира след 100 метра. От автомобила изпадат раници, каски на строителни работници, обувки, дрехи. Автомобилът е управляван от 28-годишен мъж, с който пътува 52-годишна жена. Малко преди катастрофата двамата качват на стоп пътник на 64 години от Гоце Делчев.

Снимка: БГНЕС

Пострадали са и тримата пътници в автомобила. Всички са с политравми, транспортирани и настанени в МБАЛ-Благоевград.

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Движението по магистралата не е затруднено, автомобилът е извън нея. В аварийната лента има паркирали полицейски, пожарни автомобили, както и линейка.

 

Свързани новини

Йорданка Германова отново начело на КТ „Подкрепа” в Дупница

az

Шофьор на „БМВ“ се вряза в офис в Банско

az

Костадин Паскалев:Ако общинското ръководство не вземе мерки, на благоевградчани им предстои да усетят тежка бухалка в цената на такса смет в следващите години

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.