Строителен предприемач от Пиринско осъден за шофиране на камион с 1.79 промила алкохол

Строителен предприемач е осъден на лишаване от свобода условно за срок от половин година за шофиране след употреба на алкохол.

Антон Димитров от Сандански бе наказан за това, че на 5 септември тази година около 18.30 ч. на ул. „Пирин” в Сандански е  шофирал товарен автомобил след употреба на алкохол. Той е спрян за проверка от униформените, а направеният тест с дрегер е установил 1.79 промила алкохол. В съдебна зала А. Димитров се призна за виновен и съдия Рая Манолева одобри постигнатото споразумение между прокуратурата и нарушителя. На А. Димитров е отнето свидетелството за управление на МПС за половин година.

Наложеното наказание влиза в сила в деня на произнасянето на присъдата след подписване на споразумение между прокуратурата и А. Димитров, който е собственик на строителна фирма в Сандански.

Източник: struma.bg

Свързани новини

/Снимка/ 31-годишен моторист от Симитли е пострадал при ПТП в Кресненското дефиле

Пепи

Важна  новина за благоевградчани! Връщат  надзетите пари за данъци при едно условие…

az

Няма да се примирят! Благоевградските родители отново излизат на протест…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.