Тежка сватба! Пред 200 гости влюбените Александра и Александър от Симитли си казаха „да“

Тежка сватба вдигнаха влюбените от Симитли Александър Христов и Александра Косова в топ ресторант в Благоевград. Пред близо 200 гости младата двойка си каза заветното „да“. На милото тържество присъстваха роднини и приятели от цялата страна.

Булката Александра грееше в рокля по -последен писък на модата бюстие от камъни с тюлена пола . Младоженецът бе с черен костюм, бяла риза и актуалната за сезона папийонка. Сватбеното тържество премина с много веселие, музика и танци. Кръшни хора се виха до ранните часове на нощта.
А за специалното настроение на гостите се погрижи и духов оркестър, който повиши настроението на макс.

Чест прави на това младо семейство, че е решило да се установи в Симитли. Александър е завършил престижна специалност във ВИАС в София и вече се установил на работа в Симитли, въпреки че е имал много възможности за робата тук и в чужбина.
Младоженецът е брат на председателя на ОбС Симитли Владимир Христов и син на дългогодишния служител на Следствен отдел Благоевград – Димитър Драганчев.

 

 

Свързани новини

Най-после малко хлад в Югозапада!

Пепи

/Видео/ Хаос в движението на булевард “Св. Димитър Солунски“ на пресечката с улица „Марица“ в Благоевград, отново ремонтни дейности!

Blagoevgrad

Ако почивате в Гърция, внимавайте с комарите, нови случаи на заразени със Западнонилската треска!

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.