„Фиат Браво“ блъсна велосипедист на пешеходна пътека в Благоевград

10-годишен велосипедист пострада след катастрофа в Благоевград.Инцидентът стана в петък около 18:15 часа в района на кръстовище, образувано между ул.“Иван Михайлов“ и ул.“Александър Фон Хумболд“. Лек автомобил „Фиат Браво“ с 55-годишен водач от Благоевград не пропуска и блъска 10-годишен велосипедист, пресичащ по пешеходна пътека. Детето е пострадало с охлузна рана на крака. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

В петък около 19:30 часа в района на разклона за с.Мощанец, 45-годишен велосипедист от Благоевград, завивайки на ляво навлиза в лентата за насрещно движение, отнема предимството на лек автомобил „Ауди“ и допуска ПТП. С охлузна рана на ляв крак е пострадал велосипедистът. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Свързани новини

„И земен, и небесен“ книгата спомен за Кольо Кимчев представиха в Симитли…

az

/Видео/ Зверство! Застреляха защитен вид мечка в Рила…

az

/Снимка/ Внимание! Издирват 17-годишно момиче от Пиринско, виждали ли сте го…

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.