Фотооко: Художничка от Благоевград твори приказни герои

В ателието на Кукления театър в Благоевград талантливата художничка Миглена Методиева твори и създава приказни герои. Амбициозната дама се е отдала напълно на работата си и не мисли за лятна почивка.
Гордеем се с теб ,Меги!,отправят и благодарности от екипа на театъра. Наскоро Общински куклен театър-Благоевград представи премиерата на представлението „Бременските музиканти“ по приказката на братя Грим.

Драматизацията и режисурата са дело на Яна Борисова, а в представлението участват актьорите Десислава Чардаклиева, Ирина Шумелова, Наталия Петкова, Мустафа Масърлиев, Виктор Кападжиев и гост-актьорите Иван Тодоров, Анастас Жайгаров. Специално участие в постановката има Станимир Гъмов- глас.

Приказката разказва историята на магаре, куче, котка и петел, които остарели, станали безполезни за техните стопани и били изгонени от тях. Животните се събират случайно и решават да отидат в Бремен, където да станат градски музиканти.

Свързани новини

Пирин се спаси! Несебър помогна да останат в Б група…

az

Акция “канабисова жътва”: Откриха около 200 дка насаждения в Петричко за едно денонощие!
/Видео/

Пепи

Димитър Калайджиев и Красимира сложиха край на връзката си

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.