Футболистките на „Спортика“ завоюваха успех 3:1 срещу „Севлиево лейдис“

Футболистките на „Спортика“ се отърсиха от шока 0:6 срещу хегемона НСА в сряда с успех 3:1 срещу „Севлиево лейдис“ във второто поредно домакинство в дома на орлетата. На стадион „Христо Ботев“ благоевградчанки най-сетне излязоха в пълния си блясък със завръщането на титулярките Ина Димова и Венидона Сърбинска, която се разписа още в 10-та мин. с прехвърлящ удар почти от аутлинията. Другите два гола отидоха на сметката на Антонина Шопска,пише струмабг. За първия в 20-та мин. й асистира от десния фланг Силвия Джалева, а другият падна в 70-та мин. след няколко фрапантни пропуска на деветката очи в очи с вратарката на съперничките, които върнаха едно попадение преди почивката при една от малкото си атаки в мача.

Веднага след двубоя наставникът Радослав Креснички пусна избраничките си в едномесечна ваканция и в очакване останалите отбори също да изиграят своите срещи, за да се разбере дали „Спортика“ ще зимува на втората позиция. Два мача има в запас „ЛП Суперспорт“ – срещу „Енко“ вкъщи и срещу „Етър“ като гост, а на „Риал“ от пернишкото село Ковачевци предстои визита в Севлиево.

„СПОРТИКА“: Караколева, Качулска /60-Ек. Иванова/, Илийчева, Махлелиева, Бирова, Джалева, Димова, Гоцева, Шопска /90-Андрейчева/, Сърбинска /75-Тодорова/, Парапунова /80-Стойкова/.

Свързани новини

Kой ще наследи наградата на Кирил Десподов „Футболист на годината“ ?

az

Футболни величия в първия випуск на специалност „Спорт“ към ЮЗУ, ето кои…

az

Футболистът от Благоевград Станислав Костов е голмайстор за сезон 2018-2019 година

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.