Цялата истина за връзката на Бербатов със Славена

Димитър Бербатов беше набеден, че си има любовница и изневерява на половинката си Елена. Според мълвата Митко се виждал с бившата Мис България и водеща на тв предаването „Спортисимо” Славена Вътова.

Източници на БЛИЦ разкриха, че Бербо останал като гръмнат, прочитайки какви информации изтичат по негов адрес. Той първо се вбесил, а после се смял на „топ новината”.

„Може да ви звучи прекалено клиширано, но е факт, че Димитър държи много на Елена. Обича я. Двамата си имат две прекрасни дъщери и наистина тези писания нямат нищо общо с истината. Той се познава със Славена, но само толкова”, заявиха пред нашата агенция от обкръжението на седемкратния футболист №1 на България.
Ако наистина са любовници, смятате ли, че ще излизат заедно посред бял ден да ги видят всички – ще обядват често и тя даже ще се вози в автомобила му,пише блиц. Тези неща се правят тайно, тъй като Славена и особено Бербатов са изключително популярни личности. Бербо ходи често във въпросното заведение на улица „Оборище”, защото наблизо се намира офисът на фондацията му”, поясниха източниците на БЛИЦ.

Свързани новини

Брутално! Млада жена от разложкото село Баня е изнасилена от неин стар познат…

az

Преминаването през ГКПП – Златарево на леки коли, микробуси и автобуси в двете посоки възстановено!

Blagoevgrad

Банско Балкан Фест празнува третата си годишнина с Преслава, Ивана, Саша Матич и Цеца Ражнатович

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.