Човек на честта! Д-р Таковски подаде оставка като председател на здравната комисия, лекари няма, кой ще я оглави!?

Д-р Владимир Таковски подаде оставка като председател и член на здравната комисия в ОбС. Както ИА Региона писа това стана на редовното заседание вчера.

Основните мотив за крайното решение са проблемите с ръководителя на онкоболнцата. Д-р Таковски се разгневи на Валери Смиленов, че той открито го обвини за проблемите в здравното заведение. Смиленов призова някой да поеме отговорност за проведените извънредни заседания по казуса с болницата.

Д-р Таковски съобщи на една от сесиите, че решението на здравната комисия е ръководният пост в онкоболницата да заеме д-р Кондев,който обаче се оттегли с мотив,че не го пускат от МБАЛ Благоевград. Така на практика ОбС реши д-р Георгиев да продължи управлението на онкоболницата.
Междувременно се появи и медийна атака, кампания срещу д-р Таковски по поръчка, че той е в основата на проблемите. Истината обаче лъсна от къде идват атаките и кой може да активира една медия за фалшиви новини.

Сега ОбС се изправя пред друг проблем. Кой ще заеме мястото на д-р Владимир Таковски като председател и член на здравната комисия в местния парламент. Други медици сред общинските съветници няма.

Свързани новини

37-годишен мъж от Югозапада спипан с дрога при внезапна проверка!

az

Тежък пътен инцидент! ТИР и мотор се удариха в Кресненското дефиле…

Пепи

Рафтъри атакуват река Струма

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.