Яне Янев: Ще има чистка за шефовете и по-добри условия за работещите !

Във връзка със системните спекулации в общински и държавни учреждения на територията на общ. Сандански отговорно и категорично заявявам, че още при встъпването ми в длъжност кмет на община Сандански:

  • Ще оттегля доверието си от управителите на общинските дружества „УВЕКС“ и „Стройкомтранс“ и звено „Общински пазари и ще предприема необходимите правни действия за ревизия и отстраняване от длъжност на Крум Аргиров, Павел Ерменков и Илиян Фикинчев.
  • Лично ще се срещна със служителите и работниците на трите общински структури и заедно ще обсъдим как да оптимизираме работата, да увеличим заплатите и да създадем по-добри условия на труд.

Ще спра феодализма в училища и детски градини, ще въведа мандатност за директорите и ще дам възможност учителските колективи да изберат кой ще ги ръководи.

Няма да скрия от Вас, че протежетата на Сашо Манолев също ще бъдат освободени. Наясно съм какво прави всеки един от тях в детайли. Знам как Ванчо Бойчев от пожарната в Сандански купува гласове, а няколко „горски“ с фалшиви дипломи ядат и пият в несвяст в Плоски и после се качват на колите, а Жоро Минерала звъни в МВР да не ги закачат полицаите,  за да покаже колко е велик. Очаквайте и други интересни подробности в следващите дни.

Още първата седмица след встъпването ми в длъжност шефа на полицията Борис Щурков ще бъде освободен от началник на РУ на МВР Сандански и ще бъде назначен за квартален на с. Пирин и малките села от катунския район, а брат му Тошко Щурков ще бъде предложен за монтьор в сервиза на Васко Бореца.

През 2020 г, в държавните учреждения в Сандански няма да има сталински методи на работа, тоталитарни порядки, интриги и страх. Ще дойде свобода и мотивация за спокойна и ефективна работа на общинските и държавни служители.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Свързани новини

Кмет на благоевградско село и жителите скочиха на Камбитов: Цял мандат нито веднъж не ме прие, нямал време за селата! Оправи си заеми за 4млн.лв.

az

Яне Янев: Ще освободим и Сандански и с. Плоски, което е потурчено от потурнак!Инвестиции и високи доходи ще ни гарантират достоен живот !

az

Известната педиатърка д-р Нина Георгиева: Твърдо заставам зад кандидатурата на Андон Тодоров за кмет на Благоевград!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.