350 000 лв. от джоба на благоевградчани за екскурзии на кметския екип

Общинската фирма „Благоевград фест“ ще организира пътуванията в страната и чужбина на кметската администрация през следващата една година с 350 000 лв. от бюджета.Община Благоевград обяви обществена поръчка „Организиране на пътувания в страната и чужбина, осигуряване на самолетни билети за нуждите на Общинска администрация Благоевград, хотелски резервации/настанявания, организиране на мероприятия за нуждите на Община Благоевград“.

Обществената поръчка е без предварително обявление, тъй като се възлага директно на общинската фирма „Благоевград фест“ ЕООД, която бе създадена с решение на местния парламент.

С 350 000 лв. „Благоевград фест“ ще плаща самолетни и автобусни билети, ще прави резервации и ще осигурява настаняването на пътуващите от общинската администрация, както и ще организира мероприятия за нуждите на общината.

Същата бе сумата и миналата година.Интересно е какви интереси имала общината в Благоевград с Кипър,Скопие,Португалия,Испания и Рим,та са пътували до там общински служители.

Зам.кметът Иво Николов със съпругата си, началничката отдел „Фиананси и бюджет“ Стояна Иванова и началничката отдел „Счетоводство“ Татяна Николова със мъжете си пътували миналата година до Брюксел и Рим. Не е ясно какви служебни интереси са имали там, тъй като пътуването било петък,събота и неделя.

Тази година сумата за пътувания в страната и чужбина на общинската администрация не е променена и е същата като миналата година.

Свързани новини

Поредна каскада в Пиринско: 26-годишен водач с Пежо се преобърна на пътя за Банско…

Пепи

/Видео/ Красивата Диана от Благоевград покори с песните си Канада

az

Нова порция пияни и дрогирани водачи в Югозапада!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340