350 000 лв. от джоба на благоевградчани за екскурзии на кметския екип

Общинската фирма „Благоевград фест“ ще организира пътуванията в страната и чужбина на кметската администрация през следващата една година с 350 000 лв. от бюджета.Община Благоевград обяви обществена поръчка „Организиране на пътувания в страната и чужбина, осигуряване на самолетни билети за нуждите на Общинска администрация Благоевград, хотелски резервации/настанявания, организиране на мероприятия за нуждите на Община Благоевград“.

Обществената поръчка е без предварително обявление, тъй като се възлага директно на общинската фирма „Благоевград фест“ ЕООД, която бе създадена с решение на местния парламент.

С 350 000 лв. „Благоевград фест“ ще плаща самолетни и автобусни билети, ще прави резервации и ще осигурява настаняването на пътуващите от общинската администрация, както и ще организира мероприятия за нуждите на общината.

Същата бе сумата и миналата година.Интересно е какви интереси имала общината в Благоевград с Кипър,Скопие,Португалия,Испания и Рим,та са пътували до там общински служители.

Зам.кметът Иво Николов със съпругата си, началничката отдел „Фиананси и бюджет“ Стояна Иванова и началничката отдел „Счетоводство“ Татяна Николова със мъжете си пътували миналата година до Брюксел и Рим. Не е ясно какви служебни интереси са имали там, тъй като пътуването било петък,събота и неделя.

Тази година сумата за пътувания в страната и чужбина на общинската администрация не е променена и е същата като миналата година.

Свързани новини

Министър Вълчев в ЮЗУ: Без добро образование ще имаме по-слабо икономическо развитие

az

Къде кълве? Млад рибар хвана 22 килограмов шаран

az

Очаквано решение на ОИК! Членовете на ГЕРБ и ВМРО нарушиха закона, за да спасят Атанас Камбитов

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.